Myynti ja tilaukset ark 9-18 | la 10-14

Auton optimointi

DTech osaa autosi lastutuksen.

Lastutus lähes kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Hinta henkilö ja pakettiautot  alkaen 300€ sis alv. 


Nyt myös RESURSBANK rahoitusmahdollisuus. 

Raskas kalusto 780€ sis alv

(GM 6.5td 350€ EfiLive softat Duramax / Cummins alk 550€)


Meiltä saa asennettuna myös suositut xHP vaihteistosoftat BMW ZF vaihteistoille. Hinta optimoinnin yhteydessä E ja F-Sarja 240€ G-Sarja 340€

Huom! pelkkä XHP vaihteistosofta ilman moottorin optimointia maksaa E ja F 290€ G 390€
https://www.xhpflashtool.com/

Optimoinnin vaikutus autoosi

  • Säästö polttoaineenkulutukseen
  • Moottorin vääntöalue paranee
  • Vähemmän vaihteiden vaihtoa
  • Parempi kierrosherkkyys
  • Kiihtyvyys paranee
  • Ohitustilanteet helpottuvat
  • Ajomukavuus paranee
Klikkaa ja katso kuinka tehosi muuttuvat
Optimoinnillamme on 100% tyytyväisyystakuu!

Tarjoamme räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Tietoja optimoinnista

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös optimoinnilla ja sitä kutsutaankin myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä.

DTech Asentaa optimoidun, omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla. Kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä adaptoidaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Joissakin malleissa on myös mahdollista ostaa erillinen vaihteiston ohjelmointi mikä muokkaa vaihtonopeutta ja aikoja jne. Esim. VAG DSG sekä MB 7G-Tronic vaihteiston ohjelmoinnit. Hinta moottorin optimoinnin yhteydessä 200€ Erikseen tehtynä 390€ 
BMW XHP Ohjelmoinnit optimoinnin yhteydessä E ja F-Sarja 240€ G-Sarja 340€ Erikseen tehtynä +60€

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus tyypillisesti pienenee ajotavoista toki riippuen ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!!

Dtech-viritysohjelmat ovat ehdottomalla tinkimättömyydellä tehtyjä erittäin laadukkaita moottorinohjausohjelmia. Vahvan moottoritekniikan tuntemuksen myötä moottorista puristetaan suurin mahdollinen teho asettamatta moottorin kestävyyttä riskinalaiseksi. Dtech ei koskaan poista tai vähennä moottorinohjauksen sisältämiä moottorin suojaustoimintoja. Ohjelmamme ovat täysin yhteensopivia nykyisten dieselmoottorien ns saastelaitteiden kuten DPF & EGR kanssa eikä niiden poisto ole ohjelmoinnin edellytys. Ohjelmointimme ei myöskään lyhennä ko laitteistojen elinikää. Esimerkiksi monista EURO 6 autoista EGR poistolla aiheutetaan monia uusia ongelmia. Moottori ei enää lämpene käyntilämpöiseksi mistä johtuen moottorin kuluminen nopeutuu huomattavasti. Start & Stop lakkaa toimimasta sekä DPF huoltopoltto saattaa olla mahdoton suorittaa joka johtaa kalliin suodattimen ennenaikaiseen tukkeutumiseen.

Emme suorita päästömanipulointia kuin ajoneuvoihin mitkä ei ole tieliikennekäytössä.

Nykyisessä "lastutusten" ja "optimointien" viidakossa on tarjolla monenlaisia tuotteita. Dtech tuotteet ovat aina tehty markkinoiden parhaimmistoon kuuluvalla tuotekehityksellä.

Dtech.fi on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Korjaamokokemusta sekä moottoriurheilutaustaa omaava yrittäjä on autoalan ammattilainen vuodesta 1992.


Tyytyväisyystakuu

Jos olet tyytymätön optimointiimme, lähtökohtaisesti muokkaamme ohjelmaa mahdollisuuksien mukaan miellyttävämmäksi.

Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainoastaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. HUOM! Jos autossa on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava. Tyytyväisyystakuun piiriin tehtävät muokkaukset kohtuullisen ajan puitteissa 14pv sisällä ohjelmoinnista. Jos auto on entuudestaan ohjelmoitu ja ohjainlaitetta ei lueta fyysisesti vaan ns virtuaalilukuna. Virtuaaliluettavan ohjainlaitteen kohdalla emme pysty havaitsemaan ohjelmointia joten tämä on asiakkaan vastuulla selvittää ennen optimointiin tuomista. Ohjelmoinnin kokeilupalvelua ei ole tarjolla.

Meillä onnistuu lastutukset ja ohjelmoinnit Alfasta Volkkariin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Suositut ohjelmointimme saatavilla Woimalaitos ketjun toimipisteistä kautta maan. Katso toimipisteet

www.woimalaitos.fiwoimalaitos