Myynti ja tilaukset ark 9-18 | la 10-14

Optimoi autosi!

DTech osaa autosi lastutuksen.

Lastutus lähes kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Hinta henkilö ja pakettiautot 390€ sis alv.

Raskas kalusto 600€ + alv

(GM 6.5td 350€ EfiLive softat Duramax / Cummins alk 550€)

Meiltä saa asennettuna myös suositut xHP vaihteistosoftat BMW ZF vaihteistoille. Hinta optimoinnin yhteydessä 200€

https://www.xhpflashtool.com/

DPF EGR SCR/UREA Lambda DTC NOX poistot ohjelmoinnin yhteydessä.

Optimoinnin vaikutus autoosi:

  • Säästö polttoaineenkulutukseen
  • Moottorin vääntöalue paranee
  • Vähemmän vaihteiden vaihtoa
  • Parempi kierrosherkkyys
  • Kiihtyvyys paranee
  • Ohitustilanteet helpottuvat
  • Ajomukavuus paranee

Jätä kysely kuinka tehosi muuttuvat

Optimoinnillamme on 100% tyytyväisyystakuu!

Tarjoamme räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tietoja optimoinnista

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös optimoinnilla ja sitä kutsutaankin myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä.

DTech Asentaa optimoidun, omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla. Kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä adaptoidaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Joissakin malleissa on myös mahdollista ostaa erillinen vaihteiston ohjelmointi mikä muokkaa vaihtonopeutta ja aikoja jne. Esim BMW XHP ja VAG DSG vaihteistosoftat moottorin optimoinnin yhteydessä 200€

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!!

Dtech-viritysohjelmat ovat ehdottomalla tinkimättömyydellä tehtyjä erittäin laadukkaita moottorinohjausohjelmia. Vahvan moottoritekniikan tuntemuksen myötä moottorista puristetaan suurin mahdollinen teho asettamatta moottorin kestävyyttä riskinalaiseksi. Dtech ei koskaan poista tai vähennä moottorinohjauksen sisältämiä moottorin suojaustoimintoja.

Nykyisessä "lastutusten" ja "optimointien" viidakossa on tarjolla monenlaisia tuotteita. Dtech tuotteet ovat aina tehty markkinoiden parhaimmistoon kuuluvalla tuotekehityksellä.

Dtech.fi on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Korjaamokokemusta sekä moottoriurheilutaustaa omaava yrittäjä on autoalan ammattilainen vuodesta 1992.

 

Tyytyväisyystakuu

Jos olet tyytymätön optimointiimme, palautamme ajoneuvosi takaisin normaaliksi veloituksetta ja saatte rahanne takaisin. 

Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainoastaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava. Tyytyväisyystakuu korvaa kohtuullisen ajan puitteissa 3vk sisällä ohjelmoinnista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, meillä onnistuu lastutukset ja ohjelmoinnit Alfasta Volkkariin!

 

Vara- ja viritysosat amerikkalaisiin dieseleihin

Vahvat tuotemerkit